Hvor god er nettsiden din - egentlig? Her er svaret

Du kan teste nettsiden din på denne enkle måten

(Odd Roar Lange): De fleste jeg møter som har egne nettsider er ganske godt fornøyd. Noe anet ville selvsagt vært rart, for ellers ville de ha endret den med en gang (eller så fort de hadde tid).
- Jeg har ikke tid, sier noen.
- Da har du ikke lyst nok, mener jeg. For du har tid dersom du har lyst. Du må bare prioritere bort noe annet.

Slik tester du siden din

Men hvordan finner du ut om nettsiden din er god nok. Det gjør du i løpet av noen få sekunder, ved å bruke denne webside-testeren. Her får du raskt resultatet målt i poeng, der 100 er toppscore.
Ved å scrolle nedover på siden etter at resultatet ditt er klart, får du tips til hva du skal forbedre. Bruk dise tipsene nøye.
Jeg har brukt gange mange timer på å oppnå dette resultatet for min reiseblogg thetravelinspector.no

Siden er satt opp av Sven-Erik Knoff i firmaet FotoKnoff, og han har gitt meg uvurderlig hjelp underveis. Dersom du ikke er fornøyd med scoren på din side anbefaler jeg at du kontakter Sven-Erik, som kan gi deg meget gode tips.
Det er selvsagt ikke gratis, men spørsmålet er om du har råd til å la være?

Hva jeg gjør med min side?

Jeg jobber med at det skal være en god tekst og gode, ikke altfor tunge, bilder. Og jeg jobber mye med gode titler og ingress. Du har sikkert hørt om SEO eller søkemotoroptimalisering?
Det er å bruke de ordene som mange folk søker etter på nett.
Her har du en god nettside som hjelper deg med å finne disse ordene. Du helst bruke denne én gang i uka, og i alle fall minst hver måned.

Kan jeg hjelpe deg?

Selvsagt kan jeg hjelpe deg. Ta kontakt med meg på epost media@langelinjer.no eller på telefon 90583485 så skal jeg gi deg noen gode råd som passer for akkurat din blogg, din nettside eller din nettavis. 
Noen enkle tips er gratis. Dersom vi innleder et samarbeid så finner vi en pris som du har råd til og som jeg er fornøyd med.