Nå åpner fotballklubben dørene allikevel

Molde fotballklubb ombestemte seg før møtet med supporterne

(Odd Roar Lange): Molde Fotballklubb inviterte til åpent informasjonsmøte med supporterklubbene. Men ga beskjed om at møtet var stengt for pressen. Etter at saken ble omtalt på mediebloggen Langelinjer har klubben ombestemt seg.

Nå er også pressen velkommen til informasjons- og dialogmøtet mandag 27. februar på Aker stadion.

Endret innkallingen

- Vi så at det ikke så bra ut å ha et åpent møte og samtidig stenge det for pressen. Det var ulike årsaker til at møtet skulle være uten presse til stedet, men det handler ikke om at vi ikke ønsker pressen velkommen til Aker stadion, sier MFK-direktør Øystein Neerland.

- Da vi så omtalen av dialogmøtet sist fredag så vi at det var riktig å fjerne setningen med at møtet var lukket for pressen. Vi gikk derfor inn på nettsiden vår og tok bort dette.
Dette er ikke noe møte der vi røper hemmeligheter. Det vi ønsker skal komme ut fra Molde FK kommer også pressen for øret. Og slik skal det også være. Vi hadde et tilsvarende møte med supporterklubbene i fjor høst, og vi skal ha minst to slike i 2017. Sånne åpne møter bidrar til å dempe eventuelle konflikter før de oppstår, og det er viktig at supporterne får stille oss de spørsmålene de ønsker, sier Øystein Neerland.

- Supporterne er en viktig del av Molde FK. Vi vet at mange der ute er interessert, mange har oppfatninger om klubben og sikkert mange gode innspill å komme med. (...) Vi ønsker å oppnå en åpenhet, vi ønsker å være en åpen klubb.
— Øystein Neerland - direktør Molde Fotballklubb